Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het overgrote deel van de jeugdvissers uit Huissen tijdens het forel vissen. (foto: Ruben)
Het overgrote deel van de jeugdvissers uit Huissen tijdens het forel vissen. (foto: Ruben) (Foto: Ruben)

Huissens visseizoen voor de jeugd afgesloten

HUISSEN - Zaterdag 24 augustus was de dag waarop het jeugdseizoen 2019 traditiegetrouw werd afgesloten met een visuitje en de prijsuitreiking van de jeugdcompetitie.

Twintig kinderen hadden zich opgegeven voor deze dag. Samen met ouders en begeleiders maakten zij de overtocht naar de forellenvijvers van 't Anker in Pannerden. Vanwege de warme weersvoorspelling had de jeugdcommissie voor alle deelnemers een echte vis-pet gesponsord gekregen van de Welkoop in Huissen. De petten werden enthousiast ontvangen en het vissen kon beginnen.

Liefst 70 forellen mochten er aan het einde van de dag verdeeld worden. Nadat deze gerookt en ingepakt waren konden ze mee naar Huissen. Onder het genot van een hapje en een drankje vond de prijsuitreiking van het seizoen 2019 plaats. Wie ging er dit jaar met de titel 'Koning / koningin' naar huis?

Na vier competitiewedstrijden was dat dit jaar opnieuw een Koningin: Samira wist tijdens alle vier wedstrijden meer dan 5 meter bij elkaar te vissen. Haar grote zus Naïma wist knap tweede te worden en Bram, dit jaar voor het eerst aanwezig eindigde op de derde plaats.

Voor iedereen was er een officieel diploma welke verdiend is door deelname aan de vis les van onze vismeester en het vissen van een van de wedstrijden. Er was daarnaast voor iedereen een medaille en een mooie prijs uit de vele gedoneerde hengelsport materialen.

De jeugdcommissie wilt iedereen bedanken voor zijn of haar deelname en hoopt iedereen volgend seizoen weer terug te zien. Deelnemen kan tot en met het seizoen waarin de leeftijd van 14 wordt bereikt.

Meer berichten