Logo gemeentenieuwsonline.nl

Alex Ploeg bijt het spits af in nieuwe TOP-theaterseizoen

BEMMEL - Zaterdagavond 14 september geeft Alex Ploeg in de Theaterkerk de aftrap voor het nieuwe TOP-theaterseizoen met zijn show Ultimatum (Reprise). Soms moet je jezelf namelijk een ultimatum stellen: bepalen wie je bent, sterk zijn, volwassen worden, ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren.

Want hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is maar stagneert. Een succesvolle mislukking. In zijn show trakteert hij het publiek in sneltreinvaart op scherpe grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes.

Alex was twee jaar geleden nog bij TOP te zien in het voorprogramma van het optreden van Erik van Muiswinkel. Hij werd in de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2018, en won in 2016 de Publieksprijs van Cameretten. Zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist. Alle reden dus om bij deze openingsvoorstelling aanwezig te zijn.

Aanvang 20:30. Kaartjes kosten (inclusief consumptie) 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten