Op reis in de bieb tijdens de Kinderboekenweek
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Goochelaar Jan
Goochelaar Jan

Op reis in de bieb tijdens de Kinderboekenweek

BEMMEL - Tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober staat het thema ‘Reis mee’ centraal. In Bibliotheek Bemmel kunnen kinderen een reis om de wereld in 80 dagen maken met goochelaar Jan. Ook leuk: maak een zwerftocht door de bieb!

Op zaterdag 5 oktober steekt goochelaar Jan het wereldberoemde boek ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ in een nieuw jasje. Met veel fantasie gebruikt hij alles in de kamer van Jules Verne als voertuig. Deze magische voorstelling is van 11.00 tot 11.50 uur te zien in Bibliotheek Bemmel. Bibliotheekleden betalen drie euro voor een kaartje, overige bezoekers vier euro. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.obgz.nl/agenda of in de bibliotheek zelf.

Zwerftocht door de bieb

Tijdens de Kinderboekenweek kunnen kinderen de bibliotheek op een nieuwe manier leren kennen. Maak een zwerftocht in Bibliotheek Gendt en leer onderweg van alles over taal. Je komt leuke boeken tegen en maakt allerlei opdrachtjes. Zo ontdek je een hele nieuwe (boeken)wereld. Het hele programma tijdens de Kinderboekenweek staat op www.obgz.nl/kinderboekenweek.

Meer berichten