Eigereid voor gezellige muziek. (foto: Eigereid)
Eigereid voor gezellige muziek. (foto: Eigereid)

Dag van en voor de Ouderen

Algemeen

HUISSEN - Vrijdag 4 oktober viert Stichting Welzijn Ouderen Huissen de Nationale Ouderendag in Huissen.

Stichting Welzijn Ouderen Huissen afgekort de SWOH heeft voor deze dag weer een leuk en ontspannend middagprogramma gemaakt, dat bedoeld is voor alle Huissenaren vanaf 55 jaar. De Nationale Ouderendag is een jaarlijks terugkerend evenement op de eerste vrijdag van oktober. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om een dagje uit te gaan. Voor ouderen is dit lang niet altijd zo. Door een kleiner wordend sociaal netwerk of afnemende mobiliteit, gaan sommige ouderen steeds minder naar buiten. De Ouderdag is nu een uitermate geschikte dag om naar een gezellig middagprogramma te gaan met muziek, zang en natuurlijk een dansje.

Dit jaar treedt het orkest Eigereid op. Eigereid uit Gendt / Doornenburg is een gezelligheidsclubje, dat niet voor het grote geld gaat of voor veel optredens, maar waarbij de hobby voor muziek maken voorop staat. Hun repertoire is de jaren 60/70nummers (Nederlands-, Duits- en Engelstalig ) carnaval-, kerst-, en feestnummers met uitstapjes naar de hedendaagse hits.

Nieuw op het Huissens podium is het duo Jo en Harrie op accordeon. De locatie is weer zalencentrum De Buitenpoort aan de Helmichstraat 1 in Huissen. De zaal is open vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur. Om 17.00 uur gaat eenieder weer naar huis.

De entree voor de muzikale ontspannende middag is 6.50 euro, inbegrepen zijn de koffie, een drankje en lekkere hapjes.

Uitgelicht

Digitale krant