Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kermisverloting Volharding

Uitreiking hoofdprijs
Uitreiking hoofdprijs (Foto: Katja Mensink)

HUISSEN - Volharding opereert met het Vleiskeuren op twee fronten. Toepasselijk bij 75 jaar Market Garden. Maar daar gaat het eigenlijk niet over. De Huissense kermis brengt traditioneel het Vleiskeuren en de trekking van de kermisverloting van muziekvereniging Volharding met zich mee.

Op het podium op het Raadhuisplein geeft het A-orkest van Volharding een concert. Maar Volharding presenteert zich deze avond ook op het Odeon, op de Markt met de slagwerkgroep.

Zowel A-orkest als slagwerkgroep maken er een gezellige avond van voor het publiek. Op het Odeon geeft de slagwerkgroep het publiek zelfs de kans om mee te doen. Waar dan ook graag gebruik van wordt gemaakt.

Het A-orkest heeft met een fiks repertoire van aanstekelijke popmuziek en andere vlotte werken de sfeer er gauw in. Tussentijds worden de lotnummers bekend gemaakt en maken orkest en publiek zich op voor de trekking van de hoofdprijs.

De hoofdprijs is gevallen op lot nr. 175. De hoofdprijswinnaar werd snel achterhaald zodat Guus Evers van Profile Ouwerling de prijswinnaar symbolisch een mooie oranje fiets kon overhandigen. In overleg zal op een later tijdstip een fiets uitgezocht worden in de zaak aan de Huismanstraat in Huissen. De lotnummers waarop de andere prijzen zijn gevallen kun je nakijken op www.volhardinghuissen.nl.

Voorzitter, Theo van Vuuren, bedankt de sponsors en de kopers van de loten voor hun bijdrage. Dankzij hun is Volharding in staat om muzikanten op te leiden, instrumenten te onderhouden en de gemeenschap met regelmaat te trakteren op een leuk concert.

Meer berichten