Angerse en Huissense wandelaars.
Angerse en Huissense wandelaars. Foto: Onbekend

Wandel mee met de wandelgroepen in Huissen of Bemmel

Algemeen

LINGEWAARD - De groepen wandelaars die dit jaar meegewandeld hebben aan de NDC hebben allemaal besloten door te wandelen en heten u welkom! Ben je woonachtig in Angeren of Huissen en zou je best wat meer willen bewegen, dan zijn er twee kansen:

Voor minder dan 5 km wandelen kun je aansluiten bij de wandelgroep die iedere woensdag van 16.00 tot 17.00 uur wandelt vanaf Jonge Kracht (Bloemstraat 93, Huissen). Met gezellige wandelaars loop je een uurtje door en om het Slingerbos. Ze wandelen in meerdere groepen zodat ieder op zijn eigen niveau kan mee doen. Jonge kracht is zo vriendelijk om je te ontvangen op hun sportpark, waardoor voor of na de wandeling gebruik van kan worden gemaakt van het toilet.

Wil je 5 km wandelen dan kun je op maandag en/of donderdag lopen vanuit Huissen centrum, startpunt voor Café nr. 5. Deze wandelaars lopen twee keer per week maar je bent vrij om op één van deze dagen aan te sluiten. Op maandag wandel je van 14.00 tot 15.00 uur en op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur. Deze wandelaars drinken achteraf een kopje koffie.

Voor inwoners van Bemmel of Haalderen is er een wandelgroep die iedere dinsdag van 13.00-14.00 uur wandelt vanaf De Teselaar (Teselaar 6, Bemmel). Ze wandelen in twee groepen zodat ieder op zijn eigen niveau kan wandelen (3 km/5 km). Ze wandelen over verschillende parcoursen!

Deelname is kosteloos en zonder begeleiding. Het enige wat je mee hoeft te brengen is goede zin! Interesse? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met sport- & cultuurcoach Quint van de Ven, q.vandeven@swlingewaard.nl, 06 13966536.

Uitgelicht

Digitale krant