Kinderen van De wolkenwereld op bezoek bij De Minkhof. (foto: De Minkhof)
Kinderen van De wolkenwereld op bezoek bij De Minkhof. (foto: De Minkhof) Foto: PR de Minkhof

Kinderen op bezoek op De Minkhof

Algemeen

BEMMEL - In de herfstvakantie kwamen kinderen van de Buitenschoolse Opvang De Wolkenwereld uit Bemmel een bezoekje brengen aan De Minkhof. Dit in het kader van project Wereldwijs.

Binnen Wereldwijs gaan kinderen op ontdekking binnen bedrijven en maatschappelijke organisaties. En een van deze organisaties was De Minkhof. Een goed en leuk initiatief om twee generaties met elkaar in contact te brengen. Op De Minkhof ontmoeten senioren elkaar tijdens verschillende binnen- en/of buitenactiviteiten.

De kinderen kregen er een rondleiding. Ze wilden overal rondkijken en keken hun ogen uit in de tuin, de kas, de werkplaats en in de gezellige binnenruimte. Het was niet zo’n goed weer, dus bleven ze lekker binnen en deden spelletjes met de ouderen. Ze maakten makkelijk contact met de ouderen, die het ook erg gezellig vonden dat de kinderen langskwamen. De kinderen hebben het heel leuk gehad en vroegen: ”Mogen we de volgende week terugkomen?” Volgende week is wat kort dag, maar we zien jullie graag in de voorjaarsvakantie terug! De Minkhof is open op maandag, woensdag en vrijdag. Meer informatie: 0481 35718 of op www.minkhof.nl.

Uitgelicht

Digitale krant