Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Sinterklaas intocht Doornenburg

DOORNENBURG - Op 16 november komt de Sint en zijn Pieten naar Nederland. De Sint weet nog niet precies hoe, boot, trein, fiets, auto of kano maar hij heeft al wel toegezegd dat hij na de intocht in Apeldoorn zo spoedig mogelijk naar Kasteel Doornenburg komt.

Maar eerst zal hij zijn middag dutje doen. Als hij uitgeslapen is en dat zal rond 16.00 uur zijn wil hij met de Doorneburgse kinderen een feestje bouwen in Doornenburg. Harmonie Sint-Caecilia zal samen met de pietenband voor de muzikale ondersteuning zorgen tijdens de intocht. Ook zal Schutterij Gijsbrecht van Aemstel een vendelhulde aan Sinterklaas brengen. Na de intocht zal er in het Ontmoetingscentrum een groot Sinterklaasfeest plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom bij de intocht en bij het sinterklaasfeest in het Ontmoetingcentrum.

Ontmoetingcentrum open vanaf 16.00 uur. Entree twee euro aan de kassa. Kaarten in de voorverkoop (1,50 euro) verkrijgbaar bij het Ontmoetingcentrum en bakkerij Van Kol. Ouders/begeleiders hebben gratis toegang.

Meer berichten