Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bemmelse muzikanten heten een ieder van harte welkom bij 100% in Concert. (foto: Thijmen Peters)
Bemmelse muzikanten heten een ieder van harte welkom bij 100% in Concert. (foto: Thijmen Peters) (Foto: Thijmen Peters)

Welk nummer in de TOP 2000 staat op 1 in Bemmel?

BEMMEL - Leo Blokhuis en Mathijs van Nieuwkerk draaien alweer warm voor de Top 2000 ten aller tijden. Maar voordat zij Nederland de laatste week van het jaar in hun greep gaan houden met hét media-event van het jaar, kunt u al in Bemmel terecht.

In het weekend van 7 & 8 december presenteren Alarmfase 3, De Rotdweilers en muziekvereniging UDI de Bemmelse versie van de Top 2000. En wie zou daar dan op nummer 1 staan? Tijdens alweer de vijfde editie van '100% in Concert' wordt het duidelijk als zij een greep uit de lijst-der-lijsten gaan spelen. En dat in een Top 2000-café-achtige ambiance in de Bemmelse Theaterkerk.

De presentatie is in handen van entertainer/zanger Martijn van Vuuren, die in elk geval al veel beter zingt dan Mathijs en Leo samen. De Bemmelse zangeres Hanneke Engels zal de orkesten vocaal bijstaan. Zij heeft haar sporen al ruim verdiend als actrice en zangeres en speelde in onder andere de musical Soldaat van Oranje en Sister Act.

Om aan de wensen van iedereen te voldoen is er dit jaar gekozen voor een staconcert en een zitconcert. Op zaterdagavond kunt u lekker swingen op de populaire Top 2000 nummers. Op zondagmiddag kunt u op de luxe tribune genieten. Voor welk concert u kiest, een ding is zeker. De muzikanten zorgen voor een geweldige show! U kunt uw toegangskaartje kopen bij de leden van de orkesten, of bij boekhandel de Toren van Bemmel. De toegangskaartjes kosten tien euro. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Zaterdagavond 7 december vanaf 20:00 en zondagmiddag 8 december 14:00 uur. Theaterkerk Bemmel.

Meer berichten