Logo gemeentenieuwsonline.nl
Menno J. en de Pins. (foto: S. Leenders)
Menno J. en de Pins. (foto: S. Leenders) (Foto: S. Leenders)

Gehoorbescherming in Café de Roskam?

BEMMEL - Traditiegetrouw gaat CV De Blauwe Pony ’81 ook dit seizoen weer van start met haar fameuze Oordupkesfestival. Deze wordt op zaterdag 30 november voor de 38e keer gehouden. Onder de aanwezigen zal ook ons prinsenpaar, prins Frans de Stenenschuuver met prinses Moniera zijn en natuurlijk ons jeugdprinsenpaar prins Job de vliegende keep met prinses Nikki. Het belooft weer een spektakel van jewelste te worden. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Naar verwachting zullen ze in De Roskam weer 'met de benen buiten hangen' en met artiesten zoals bijvoorbeeld; Menno J. en de Pins, Floppers 5.0, De Bonbonnetjes en onze eigen Veulens , is men van een nieuw succes eigenlijk al verzekerd. Ook zijn we benieuwd wie dit jaar het ‘gouden hoefijzer’ krijgt.

De repetities van de diverse artiesten zijn al weken in volle gang, carnavalsvereniging De Blauwe Pony zet de laatste puntjes op de i en De Roskam is er zelfs al helemaal klaar voor. De zaal en het café van De Roskam zullen weer worden omgetoverd tot een weergaloze schouwburg, waardoor de artiesten op het podium het gevoel van een warm bad zullen krijgen om vervolgens hun bijzonder fraaie klanken over de toeschouwers uit te kunnen strooien.

"Indien je dus een geslaagde feestavond wilt beleven, zet dan zaterdag 30 november nog even snel in je agenda. Aanvang van het ODF-festival is 20.11 uur, maar de zaal van De Roskam zal zaterdagavond vanaf 19.00 uur al open zijn. Meer informatie kun je desgewenst nog verkrijgen bij: Menno Meijer (men_peet@msn.com) of via het secretariaat van BP ’81 (Petra-van.driel@klm.com)."

Meer berichten