Klein deel van de tentoonstelling. (foto: Henk Peters)
Klein deel van de tentoonstelling. (foto: Henk Peters) Foto: Henk Peters

60 jaar vogelvereniging De Martel

Algemeen

HUISSEN - Op zaterdag 23 en zondag 24 november wordt in het verenigingsgebouw Rijnstede een vogelshow gehouden. Dit evenement wordt in de succesformule voor de 61e maal georganiseerd door vogelvereniging De Martel uit Huissen aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

Aan deze show doen vogelliefhebbers uit Huissen, maar ook uit de regio Over-Betuwe mee om hun gekweekte vogels te showen in alle kleurenpracht. Een bezoek is ’n kroon op deze hobby en zeker de moeite waard. Er zijn diverse kleuren kleurkanaries en vele vormen postuurkanaries te bewonderen. Er is een ruime collectie Europese cultuur, tropische en subtropische vogels aanwezig. Ook de parkieten zijn er in een grote sortering aanwezig waaronder de grote en kleine grasparkiet.In totaal zijn er 300 vogels te bewonderen. Voor wie van vogels houdt, is een bezoek zeker de moeite waard. De toegang is gratis en er worden ook vogels te koop aangeboden die gekweekt zijn door liefhebbers.

Openingstijden: zaterdag 23 november van 10.00 tot 20.00 uur. ; zondag 24 november van 10.00 tot 16.00 uur in De Rijnstede aan De Jongstraat 3 in Huissen.

Uitgelicht

Digitale krant