Logo gemeentenieuwsonline.nl

Belgisch cabaretier-duo Kommil Foo in TheaterKerk

BEMMEL - Vrijdag 13 december heeft TOP een zeer bijzonder optreden in petto. Twee Belgische toptalenten die al jaren kwaliteitstheater maken onder de naam Kommil Foo. Een piano, een gitaar, een viool, hun twee karakterstemmen: meer hebben de broers Raf en Mich Walschaerts niet nodig om hun publiek een memorabele avond te bezorgen.

Hun nieuwe show heet Oogst. Dertig jaar onafgebroken maken en spelen. Hoog tijd dus om uit al dat moois een nieuwe voorstelling te destilleren. Zonder circus, intiem.

Raf, Mich, hun mooiste liedjes en hun strafste verhalen. Kommil foo op z’n best! Hun vorige show, Schoft, zorgde voor uitverkochte zalen in het hele land. Bezoekers waren na afloop ontroerd en ontdaan door de schoonheid en de kracht van de voorstelling. Het NRC kopte: “Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst” en het Parool schreef: “De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit”. De twee broers maken het mooiste wat het Nederlandstalige cabaret te bieden heeft. Kortom, komt dat zien.

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 25,00 per stuk (inclusief consumptie) en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten