Afbeelding

De lekkerste van Lingewaard:gewoon om op te (vr)eten!

Zakelijk

HUISSEN – De bollen van Melissa zijn om te smullen. Niet voor niets zijn de olie- én de krentenbollen van de Gebakkraam Bosvelt voor de derde keer met Goud bekroond! Dus wat valt er nog te vertellen over deze olie- en krentenbollen? Niets! Smul er gewoon van, ze zijn om op te (vr)eten!

Wat je ook moet weten is, dat Melissa in haar gebakkraam aan het parkeerterrein op de Molenweide niet alleen deze ‘gouden’ producten in de vitrine heeft liggen. Zeker rondom de feestdagen zijn er bollen, die ook een gouden keurmerk meer dan waard zijn. Alleen… ze worden nergens gekeurd om er een bekroning voor te kunnen krijgen.

Moëtbollen met oudjaar

Al jaren presenteert Melissa in de gebakkraam meer -verrassende- smaken! Kijk eens en proef maar eens de Dulce de Leche-, Flügel- en Baileysbol! De Dulce de Lechebol heeft een lekkere caramelsmaak! En rondom kerst en oud en nieuw presenteert Melissa de befaamde Moëtbol, de champagnebol! Hoe heerlijk en verrukkelijk kun je de laatste dagen van het jaar doorbrengen…

Pure verwennerij

Ze zijn om van te smullen. Net als de in Huissen zo geliefde traditionele oliebol, zijn de appelbol, wafel, slagroomsoes en donut uitstekend van smaak en kwaliteit. En neem ook eens de Grootmoeders Appelflappen. Voor jezelf, je familie en vrienden. Lekker om te delen met anderen. Pure verwennerij is het!

De gebakkraam staat dit jaar nog alle dagen van 10.00 – 18.00 uur op de parkeerplaats. Op oudjaarsdag zelfs al vanaf 07.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant