Afbeelding

RAF Kappers verhuisd naar nieuwe locatie in centrum van Huissen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Er gaat veel veranderen in het straatbeeld in Huissen centrum, door de aanstaande bouw van de nieuwe Albert Heijn. De aankomende periode zal dit deel van Huissen nieuw elan worden ingeblazen. Het team van RAF Kappers is in ieder geval klaar voor een nieuw tijdperk, en opent op vrijdag 1 juli feestelijk haar deuren van hun nieuwe locatie aan de Langestraat 62 te Huissen. Vanaf deze dag staat het enthousiaste en vakkundig opgeleide team weer voor je klaar om je te ontvangen.

Eigenaar Raf Janssen wil zichzelf met zijn zaak blijven onderscheiden en persoonlijke aandacht voor de klant is voor hem essentieel. "Een snelle knipbehandeling kun je overal krijgen maar wij willen de klant meer bieden. Het naar de kapper gaan is ook een moment van ontspanning, even tijd voor jezelf in je drukke bestaan. Wij van RAF Kappers zijn trots op ons nieuwe pand en nodigen je van harte uit, het prachtige resultaat te komen bekijken".

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe acties, trends en verzorgingstips voor je haar? Volg RAF Kappers op de website of op Facebook en je weet (haarfijn) alle details.

De openingstijden zijn, dinsdag tot en met donderdag van 08.30 -18.00 uur, vrijdag 08.30-20.00 uur en op zaterdag van 08.30-16.00 uur. Graag tot ziens!

Raf Kappers. Langestraat 62, Huissen; 026 3257352; www.rafkappers.nl info@rafkappers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant