Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Tot en met 31 december staat Bosvelt Gebakkraam op de Markt in Huissen

  Zakelijk

HUISSEN – In Huissen weten ze wel wat lekker is. Al jaren staat de gebakkraam van Bennie Bosvelt op de vertrouwde plek op de Markt. En elk jaar gaan de oliebollen grif van de hand. De voorkeur van de Huissenaren gaat vooral uit naar de traditionele krentenbol en de overheerlijke appelbeignet en-flap. Ze kunnen er niet genoeg van krijgen.

En dat is ook niet vreemd. Sinds november staat de kraam weer in het centrum en zeker met wat kouder weer is het heerlijk om van een rijk gevulde bol te smullen. Melissa krijgt dan ook steevast vaste klanten aan de kraam. "We bieden een heel assortiment bollen, tot en met een stoofperenbol, die eigenlijk iedereen eens zou moeten proeven", aldus Melissa.

Hoe je een bol eet -warm of koud- is een persoonlijke voorkeur. "Als iemand ze graag warm eet, kun je ze in de oven van 160 graden verwarmen. Dan krijgen ze een smakelijk krokant korstje. In de magnetron kan ook, maar dan wel in de papieren zak dertig seconden op 700Watt.

Het geheim van de verrukkelijke smaak van de bollen van Bosvelt Gebakkraam? "Nou, ze worden met liefde en passie gebakken! Verder ga ik niets vertellen. Alleen nog, dat we in de bollen geen melkproducten hebben verwerkt en dat de olie ook geen bestanddelen heeft van pinda's of andere noten."

Wie voor de feestdagen –en met name oudejaarsdag- graag oliebollen bestelt, moet dat beslist op tijd doen. "Omdat we kwaliteit willen leveren tot de laatste oliebol. En op is op." Bestellijsten liggen in de kraam. We zijn zaterdag 30 december vanaf 8.00 uur en zondag 31 december vanaf 7.00 uur geopend! "We staan ook met een kraam in Bemmel op de markt."

Reageer als eerste
Meer berichten