Logo gemeentenieuwsonline.nl
Zaken Nieuws

Praatjuf neemt Logopediepraktijk Nannie Blankenaauw over

  Zakelijk

BEMMEL/NIJMEGEN – Praatjuf, Praktijk voor logopedie neemt per 1 maart Logopediepraktijk Nannie Blankenaauw in Nijmegen over. De praktijk gaat verder onder de naam Praatjuf Nijmegen-Lankforst.

Voor Praatjuf was dit een mooie kans om in Nijmegen een lopende praktijk over te nemen. Nannie Blankenaauw zal als pre-logopediste voorlopig nog verbonden blijven aan Praatjuf. De overname past in de visie van Praatjuf. Net als bij de logopediepraktijk in Lankforst staat de cliënt centraal.

Praatjuf vindt het belangrijk om een veilige omgeving te bieden waarin de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. Kenmerkend zijn korte lijnen met alle betrokkenen rondom de cliënt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. De continuïteit van logopedie voor cliënten en verwijzers in Nijmegen-Lankforst en de omliggende wijken is hiermee gewaarborgd.

Voor meer informatie: Praatjuf: Maaike Hendriks, Praktijkhouder 0481 471112. Voor meer info: www.praatjuf.nl. Praatjuf, heeft vestigingen in Angeren, Bemmel, Huissen, Didam, Nijmegen-Lent en Nijmegen-Noord.

Reageer als eerste
Meer berichten