Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: ilona kuster,

Een nieuwe keuken uitzoeken was nog nooit zo relaxed Keuken en Keukens bespaart u tijd én geld

  Zakelijk

HUISSEN – U zoekt een nieuwe keuken en dus bezoekt u de ene na de andere showroom. Dat kost veel tijd, parkeren is vaak lastig en u wordt niet altijd meteen geholpen in keukenzaken. Bovendien geeft iedere keukenverkoper weer een ander advies... Keuken en Keukens is anders. Eigenaar Frits Reijmers komt gewoon bij u thuis!

In veel woningen is de keuken de spil van het huis. Er wordt niet alleen eten bereid, maar ook gezellig samen gegeten, een krant gelezen en koffie gedronken. Naast praktisch, moet de keuken dus ook een ruimte zijn, waar u fijn samen kunt genieten. Door bij u thuis langs te komen, krijgt Frits een goed beeld van uw smaak en uiteraard van de beschikbare ruimte. En ook al lijkt een beschikbare ruimte niet ideaal te zijn, met zijn creatieve ideeën en jarenlange ervaring in de keukenbranche, komt Frits altijd tot een ontwerp dat bij uw stijl en uw leven past. Vaak is er zelfs meer mogelijk dan u denkt.

Keuken en Keukens is leverancier van bekende keukenmerken in iedere gewenste stijl en is altijd up-to-date op het gebied van nieuwe trends, materialen en apparatuur. Vanzelfsprekend kunt u stalen van uw gewenste materialen en kleuren bij u thuis bekijken, om zo een goede keuze te maken. Voor de montage werkt Frits al jaren met een vast team van ervaren vakmensen, maar u heeft altijd één contactpersoon, met wie u alle afspraken maakt en dat is Frits zelf. Betrouwbaarheid, transparantie en afspraken nakomen, dat zijn kernwoorden waar Keuken en Keukens garant voor staat. Geen zin in al die woonboulevards? Bel Frits Reijmers: 06 34314684 voor eerlijk advies bij u aan de keukentafel. www.keukenenkeukens.nl.

Meer berichten