Voorbereiding van de soepen.
Voorbereiding van de soepen.

Feestelijke start De Soeptafel

Algemeen

ELST - Op vrijdag 8 oktober vond weer de eerste Soeptafel plaats! Het was een feestelijk weerzien van de ouderen met de soep-assistenten. Er was koffie met gebak, twee heerlijke soepen die samen werden gemaakt en een gezellige pauze-act met clown en muziek. 

De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch van, uiteraard, de soepen en ook mooi opgemaakte en lekkere koude schotels. Alle gasten hebben zich al weer aangemeld voor de volgende Soeptafel, die op 5 november plaatsvindt, ook weer in De Ruimte (Sint-Maartenstraat, Elst).

“Wilt u ook graag meedoen? We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden bij de organisator van de Soeptafel via 06 44986453. Kunt u niet op 5 november? Ook op 10 december vindt nog een gezellige Soeptafel plaats. Deze staat in het teken van de kerst. Ook in 2022 organiseren we graag weer Soeptafels in Elst. Dat kan alleen als we voldoende financiële middelen ontvangen. U kunt ons daarbij helpen door de waardecheque van Overbetuwe Doet, die begin november bij u op de mat valt, te doneren aan de Soeptafel. Dat kan online of u kunt de cheque in de brievenbus doen op Rijksweg Noord 18 in Elst. We kunnen de cheque ook ophalen bij u. Belt u dan naar de coördinator.”

Uitgelicht

Digitale krant