Een impressie van de afsluiting van een bedrijfspresentatie 'On Tour'.
Een impressie van de afsluiting van een bedrijfspresentatie 'On Tour'.

De Bemmelse Paardendagen

Algemeen

BEMMEL - Na twee jaar stil staan en geen activiteiten organiseren staat nu niets meer in de weg om in de zomer de Ponymarkt met braderie en de Kortebaandraverij opnieuw te organiseren. Op 15 augustus zal de 53ste Ponymarkt weer in het centrum van Bemmel kunnen plaatsvinden. In de Dorpsstraat zal weer een braderie worden georganiseerd. Op 16 augustus zullen de paarden en hun rijders weer gaan strijden om de titel Kampioen van Lingewaard op de Teselaar in Bemmel, tijdens de 14e Buitenzorg Kortebaandraverij Bemmel.

Wij zien er naar uit om een ieder weer te mogen begroeten tijdens deze dagen. “Inmiddels hebben wij, in dit kader, al een eerste activiteit gehouden voor onze sponsoren. Het organiseren van de Kortebaandraverij is alleen mogelijk met behulp van sponsoren. Gedurende een aantal jaren is er in het voorjaar een ontmoetingsdag voor onze sponsoren, de ‘On Tour’.”

“Onder het motto ‘ondernemers ontmoeten ondernemers’ vragen wij enkele sponsoren om een presentatie van hun bedrijf te geven aan de andere sponsoren. Op 14 april hebben de bedrijven ATMR en Bakker Hydraulics uit Elst zo’n presentatie gegeven. Bevlogen ondernemers hebben ons meegenomen in hun wereld en bedrijf en ons laten zien waartoe zij in staat zijn. De middag werd afgesloten met een drankje en een grote variëteit aan pizza’s. Een fantastische middag. Het worden weer fantastische dagen en hopen vellen in augustus bij de Bemmelse Paardendagen weer te zien.”

Uitgelicht

Digitale krant