Hoofdingang van De Zandse Kerk in Huissen.
Hoofdingang van De Zandse Kerk in Huissen. Foto: Elise Werkman

Gezellig op de koffie in De Zandse kerk

Algemeen

HUISSEN - Iedere laatste woensdag van de maand is er een gezellige koffieochtend in De Zandse Kerk in Huissen. Vele bezoekers kijken er iedere maand weer naar uit.

Een van deze trouwe bezoekers is mevrouw Tien van Asten. Wat is de reden dat zij naar deze koffieochtenden gaat? Tien: “Ik vind het leuk om verschillende mensen te ontmoeten, zowel oude bekenden als nieuwe mensen. Ik vind het ook jammer als ik eens een keer niet naar de koffieochtend kan gaan, omdat ik verhinderd ben, want ik vind het altijd heel gezellig in de kerk.”

Informatie

De koffieochtend van woensdag 28 september begint zoals vanouds om 10.30 uur, de inloop is vanaf 10.00 uur. De kosten bedragen drie euro per persoon, en daarvoor krijgen de bezoekers meerdere kopjes koffie en een lekkere koek. De gastvrouwen krijgen heel veel complimenten over de lekkere koffie die zij schenken. Het geheim zit hem natuurlijk in de liefde die zij erin stoppen.
“Tot ziens allemaal op woensdag 28 september.” Voor contact met de werkgroep Koffieochtenden mail naar info@zandsekerk.nl

Uitgelicht

Digitale krant