Kom op 5 oktober naar de autismemarkt in Huissen.
Kom op 5 oktober naar de autismemarkt in Huissen. Foto: Tomas Petz /Unsplash

Autismemarkt Lingewaard

Algemeen

HUISSEN - In Lingewaard zijn veel organisaties die iets kunnen betekenen voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met ASS. “Ben je als ouder, verzorger, verwijzer of andere betrokkene nieuwsgierig naar dit aanbod? Dan ben je van harte welkom op de vierde Autismemarkt Lingewaard op woensdag 5 oktober van 19.00 tot 21.30 uur in ’t Convent in Huissen, Raadhuisplein 1 (naast de bibliotheek).”

Liefst 30 organisaties zijn aanwezig om met een ieder te praten over uw vragen over opvoeding, ondersteuning of begeleiding bij ASS. Daarnaast is er aandacht voor studiekeuze, werk, wonen en vrijetijdsbesteding. Dit jaar is er ook een workshop ‘Brain Blocks’, waarin je je letterlijk verplaatst in iemand met autisme. Het is een mooie manier om inzicht te krijgen in ervaringen van het brein met autisme.

De organisatie van de markt is in handen van Stichting Welzijn Lingewaard, Rijnstad, MEE Gelderse Poort en de Oudergroep ASS Lingewaard. Deze laatste groep zal de avond inleiden. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Uitgelicht

Digitale krant