Logo gemeentenieuwsonline.nl

deBol Junior gezins- speurtocht in Bemmel

BEMMEL - Met deBOL Junior op speurtocht in Bemmel. Op zondagmiddag 17 oktober, worden alle kinderen tussen 4 en 12 jaar (onder begeleiding van tenminste een volwassene) uitgenodigd om mee te doen aan de gezellige deBol gezinsspeurtocht.

Deze deBol gezinsspeurtocht zou eigenlijk afgelopen zomer gehouden worden, maar kon toen niet doorgaan. Maar gelukkig... we mogen weer! Als een echte Sherlock Holmes (een héle beroemde Engelse speurneus) moeten de kinderen aan de hand van voetstappen die overal in Bemmel zomaar ergens hangen of staan, de wandelroute van circa 5km opzoeken. Natuurlijk geven we de route op papier aan papa en mama. Stel je voor dat zij onderweg zouden verdwalen.

Onderweg moet je op zoek naar afbeeldingen en letters van allerlei dieren die je zomaar zou kunnen tegenkomen. Daarvoor krijg je van ons iets heel bijzonders mee dat je kan helpen bij het speuren! Als je alle afbeeldingen en letters hebt gevonden vormen ze samen een toepasselijk woord. Dat woord willen wij aan het einde van de wandeling graag van je weten! Daar ligt dan nog een leuke verrassing voor je klaar!

Natuurlijk zijn er ook Bol-letjes die iets lekkers hebben meegenomen waar je van mag smullen! Tussen 12:00 en 14:00 uur kun je je, samen met papa en mama inschrijven bij het scoutinggebouw, Sportlaan 1-F in Bemmel en kun je starten. Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen want we vieren ook samen met jullie het 20-jarig bestaan van stichting deBol Bemmel en trakteren jullie graag op een hele leuke en gezellige speurmiddag. Ook bij deBol Junior is het puur genieten! Info: www.debolbemmel.nl.

Meer berichten