Veel publiek bij de Zeepkistenrace tijdens Lentekriebels Angeren.
Veel publiek bij de Zeepkistenrace tijdens Lentekriebels Angeren. Foto: E.N.L. Nieuws

Angeren blikt terug op een prachtig Lentekriebels-weekend

Algemeen

ANGEREN - Na een hele week regen, werd het in het weekend van 6 en 7 april een waar feest met de zon hoog aan de hemel. De festiviteiten begonnen op zaterdag met de opening door St. Bavo, met het traditionele klos- en koningsschieten.

 Burgemeester Nelly Kalfs loste het eerste schot en de St. Bavo heeft weer een nieuwe koning gekroond. Op zaterdagavond was het groot feest met Summerland in de feesttent van de Letste Stuyver. 

De zondag was gevuld met kraampjes en Scouting Angeren organiseerde weer de spannende zeepkistenrace, waarbij entertainers Bryan en Jan Jaap de heats aan elkaar praatten. Op het podium waren prachtige optredens te zien, verzorgd door stagemanager Marcellino Thuis. Het was geweldig om te zien hoeveel mensen genoten van een kopje koffie bij Dorothé, een Bramburger bij Alles voor Bram, of een hapje bij de stand van de Roparun ten behoeve van het goede doel. Het weekend werd afgesloten met een bezoek van Boer Harm in de feesttent. 

De ondernemersvereniging bedankt een ieder die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan dit fantastische weekend. “Het was wederom een geweldige ervaring. Op naar volgend jaar, een jubileumjaar, namelijk de 25e editie!”

Uitgelicht

Digitale krant