deBol Avond-4-Daagse.
deBol Avond-4-Daagse. Foto: St. deBol Bemmel

deBOL Het Wapen Avond4Daagse

Algemeen

BEMMEL - deBol Het Wapen Avond4Daagse komt er weer aan. Heb jij er ook weer zo’n zin in? In die gezellige Avond4Daagse bij deBOL in Bemmel? We zijn al heel erg druk met de voorbereidingen want op dinsdag 28 mei gaat ie alweer voor de zeventiende keer van start!

Alle kinderen vanaf 4 jaar welkom! Maar als je nog geen 8 jaar bent, mag je alleen onder begeleiding van een volwassene mee doen.
Bij de Avond-4-Daagse ga je altijd ‘Met plezier in beweging!’.  En dat geldt natuurlijk voor iedereen; ook als je niet meer op de basisschool zit, kun je met ons meewandelen! Jong of (wat) oud(er), iedereen mag meedoen en is van harte uitgenodigd om mee te wandelen met deze oergezellige Avond-4-Daagse!

Inschrijven

De eerste voorinschrijving wordt gehouden op Koningsdag. Op het Kinkelplein hebben wij dan een speciale deBOL Avond-4-Daagse kraam ingericht waar je tussen 10.00 uur en 17.00 uur kunt inschrijven. Iedereen (dus ook de begeleiding) betaalt inschrijfgeld! Je betaalt bij voorinschrijving 5,00 euro per persoon. Ook in mei zijn er nog enkele voor-inschrijf-momenten, binnenkort hoor je hier meer over.

Kom ook inschrijven op Koningsdag en doe mee aan onze supergezellige Avond-4-Daagse! Meer informatie vind je op onze website: www.debolbemmel.nl.

Uitgelicht

Digitale krant