Sjors Sportief 2024.
Sjors Sportief 2024. Foto: b.o.d. De Sprinters

Geslaagde Sjors Sportief introductie-skeelertraining

Algemeen

BEMMEL - Donderdag 18 april was de introductie-skeelertraining van Sjors Sportief voor de jeugd van de basisscholengroepen 4 - 8 uit Lingewaard. 

Door het wisselvallige weer van de laatste tijd was het even spannend of het deze dag droog zou zijn. Gelukkig konden we de Sjors Sportief deelnemers en hun ouders/verzorgers uitnodigen om naar de skeelerclub te komen. De kinderen hadden er veel zin in, net als onze jeugdtrainers Guus, Emma en Thijmen die samen met trainer Hans een leuke introductietraining hebben gegeven. De kinderen kregen balans- en skeelertechniek oefeningen en mochten daarna rondjes rijden op de grote skeelerbaan. De introductietraining werd afgesloten met een spel. En na afloop kregen de kinderen drinken en iets lekkers. De ouders hebben toegekeken naar de sportieve prestatie van hun kinderen. Er wordt teruggekeken op een mooie, geslaagde Sjors Sportief.

“Bij skeelervereniging b.o.d. De Sprinters bieden wij skeelertrainingen op maat voor jong en oud. De trainingen zijn gedurende het gehele seizoen wekelijks op donderdagavond. De trainingen voor de jeugd vanaf 7 - 14 jaar worden gegeven van 19.30 tot 20.30 uur. De junioren vanaf 15 jaar en de volwassenen trainen van 20.30 tot 21.30 uur.

Lijkt het je ook leuk om te komen skeeleren bij b.o.d. De Sprinters? Wij bieden altijd twee gratis trainingen aan, om daarna te besluiten om al dan niet lid te worden. Meer informatie over onze skeelerclub kun je vinden op www.boddesprinters.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant