Gezelligheid ten top...
Gezelligheid ten top... Foto: Trudy Stellaard

Muzikale zonnemiddag voor Zonnebloem Huissen-Angeren

Algemeen

LINGEWAARD - Alhoewel het lentezonnetje nog niet erg mee wil werken, had de Zonnebloem Huissen – Angeren het zonnetje in huis gehaald met het dans en amusementsorkest ‘Eigereid’ uit Doornenburg.

Deze muzikale omlijsting werd voor de gasten van de Zonnebloem weer een gezellige middag, waar de voetjes van de vloer gingen en de handjes op elkaar. De middag begon om twee uur, natuurlijk weer met een kopje koffie of thee met een heerlijke koek.

Bij het tweede kopje werden er heerlijke chocolaatjes geserveerd, met dank aan Chocolaterie Puur Genieten uit Huissen, die dit voor deze middag had gesponsord. Onder het genot van een lekker drankje en verschillende borrelhapjes, die gesponsord waren door de Plus uit Huissen werd het in Herberg De Hoeve weer een gezellige middag.

De vrijwilligers, Mien Bouwmeister, Hannie Evers en Annie Boshoven werden deze middag in het zonnetje gezet, omdat zij respectievelijk 25, 20 en 10 jaar vrijwilliger waren binnen de afdeling.
Vele blije gasten werden om 5 uur door onze Zonnebloem chauffeurs weer naar huis gebracht, in afwachting van de volgende activiteit. Wil men informatie over vrijwilliger of gast bij de Zonnebloem Huissen - Angeren, bel dan met Trudy Stellaard 0634399982.

Uitgelicht

Digitale krant