Logo gemeentenieuwsonline.nl
Motor. (foto: Albert ter Burg)
Motor. (foto: Albert ter Burg) (Foto: Albert ter Burg)

Ronkende rock én motoren bij De Kinkel

BEMMEL – Tamelijk uniek. De verjaardag van je motor (groots) vieren. Albert ter Burg uit Huissen doet het. Zijn Moto Guzzi is vijftig jaar. En daarom is er bij De Kinkel in Bemmel op zaterdag 27 augustus een rock-avond met live onder andere Black Bottle Riot. En zondag 28 augustus een toertocht. ‘Iedereen is welkom!’ 

De motor van het Italiaanse merk Moto Guzzi, type V7 850GT is van het bouwjaar 1972. “En sinds 1983 ben ik de gelukkige eigenaar. Daarom gaat hij dan ook de 50-jarige verjaardag van de Moto Guzzi vieren. Op zaterdag 27 augustus met vanaf 20.00 uur live ronkende rockmuziek door de band Soundience en erna Black Bottle Riot. Erg bekend en veelgeprezen. Iedereen is welkom deze avond”, aldus Albert.

MC Tied Zat
Voordat de live-optredens beginnen is er vanaf 19.00 uur eerst nog een reünie van motorclub Tied Zat. “Helaas al lang ter ziele, maar ik was een van de oprichters in 1983. We waren met ongeveer dertig man uit Huissen, Angeren en Gendt en reden op motoren van vooral Europese makelij, zoals BMW, Moto Guzzi, Ducati, Norton en BSA.”
Die reünie wordt zondag (28 augustus) vanaf 11.00 uur nog voortgezet middels de Meet & Greet Moto Guzzi. En om 12.00 uur start nog een motortocht door de Betuwe. “Lekker toeren en daar nemen we de tijd voor, indachtig de naam van onze motorclub. Iedereen met een motor is welkom.”
Meer info en tickets (tien euro voor de rockavond en vijf voor de toertocht, inclusief koffie en gebak): www.dekinkel.nl.

Meer berichten