(foto: Barbara van Meegen)
(foto: Barbara van Meegen) Foto: Barbara van Meegen

‘All around the world’ door Koor Eigen Wijs in Landerij de Park

Algemeen

BETUWE - Er is nogal wat gaande in de wereld. Met het programma ‘All around the world’ besteedt Koor Eigen Wijs daar muzikaal aandacht aan op zaterdagmiddag 3 juni in Landerij de Park, centrum voor natuurbeleving in Park Lingezegen. 

Het gaat over vreugde en verdriet, vrede en oorlog, en grote en kleine kwesties in verschillende delen van de wereld. Soms serieus, soms met een vette knipoog, maar elke keer muzikaal en gezongen met hart en ziel. Het koor zal deze middag tweemaal het programma uitvoeren: om 14.30 en om 16.00 uur.

Koor Eigen Wijs heeft ‘All around the world’ de afgelopen maanden als een project opgepakt. Tien zangers en zangeressen hebben zich tijdelijk voor dit project bij het koor aangesloten. Het programma is ontwikkeld en opgezet met gastdirigente Aimee Fray, ook bekend als muziek-docente en singer-song writer. 

Bij het optreden in Landerij de Park sluiten daarnaast enkele gasten uit binnen- en buitenland aan met een eigen muzikale inbreng. Het wordt daarmee een gevarieerd en veelzijdig programma van een klein uur in de Pakschuur of in de buitenlucht bij Landerij de Park (De Park 12, Elst). Entree is gratis en er is geen kaartverkoop. Wie het eerst komt, heeft dus de beste plaatsen!

Uitgelicht

Digitale krant