Afbeelding

Opening Huyskweker Arnhem-Nijmegen

Zakelijk Zaken Nieuws

GENDT - Huyskweker Arnhem-Nijmegen opent op 9 april haar deuren aan de Langstraat 46 in Gendt. Deze zomerbloeier specialist staat voor vakmanschap, een gastvrij onthaal op de kwekerij en een fantastische bloei dankzij topproducten. Hét adres voor stekperkgoed en zomerbloeiers.

Drijvende kracht achter dit bedrijf is Bert van Deelen. Hij teelt op ambachtelijke wijze en met veel vakmanschap waardoor mensen de hele zomer van prachtig bloeiende planten kunnen genieten. De Huyskweker heeft tevens de juiste producten voor de verzorging van bloemen en adviseert u hier graag over.

Uniek zijn de hangpotten met waterreservoirs. Deze hangpot maakt het verzorgen van bloemen voor iedereen eenvoudig. Dankzij een verborgen waterreservoir in de bodem wordt een plant altijd van voldoende water voorzien.

Daarnaast verkoopt de Huyskweker ook puur geteelde kruiden en groenteplanten. Zo zijn er twee verschillende theemixen verkrijgbaar. De mixen zitten in een mooie pot en hebben ieder drie kruidenvariaties waarmee heerlijke thee gezet kan worden. Puur genieten! Voor uzelf, maar ook heel leuk om cadeau te geven. Als het barbecueseizoen weer begint komen daar de kruidenmixen voor grill en barbecue bij en een Italiaanse pastamix. Het assortiment groenteplanten bestaat onder andere uit snacktomaatjes, snackkomkommers en pepertjes.

U bent van harte welkom tijdens het feestelijke openingsweekend op 9 en 10 april. Tijdens de opening kunt u bij de buitenkeuken, gemaakt door Beauwoodz, zien en proeven wat er allemaal mogelijk is met verse kruiden. Beide dagen staat de Huyskweker van 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar!

Huyskweker Arnhem-Nijmegen, Langstraat 46, Gendt; www.huyskweker-arnhemnijmegen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant