Logo gemeentenieuwsonline.nl

Huissen gaat Struinen in de Tuinen

HUISSEN - Lianne Derksen organiseert, in samenwerking met Stichting Open Academie, de eerste editie van tuinenfestival Struinen in de Tuinen Huissen.

Tuinen door de hele stad veranderen voor een dag in intieme podia. Tijdens Struinen in de Tuinen verwelkomen gastvrije Huissenaren hun buren en stadsgenoten met een lokale act. Muzikanten, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren stelen de show met hun voeten in het gras. Elk optreden wordt tussen 12:00 uur en 17:00 uur drie keer gespeeld en is gratis te bezoeken.

Meedoen met tuin of als artiest
Struinen in de Tuinen is op zoek naar gastvrije stadsbewoners die hun tuinhekken open willen zetten voor buren en acts. Struinen kan op balkons en dakterrassen, door gemeenschappelijke- of stadstuinen, in de voortuin of de achtertuin. Alles kan en alles mag. Naast tuinen is de organisatie op zoek naar artiesten die hun liefde voor de podiumkunsten willen delen. Het festival verwelkomt alle acts; of je nu zomerse deuntjes speelt op je akoestische gitaar of het publiek laat gieren van een cabaretshow.

Open jij op zondag 7 juli van 12:00 tot 17:00 uur graag je tuinhekken voor je buren en een lokale act, of wil jij van het gras jouw podium maken met een optreden? Aanmelden kan tot 30 april 2019 via www.struinenindetuinen.nl/huissen.

Meer berichten