Afbeelding

Wij pakken al onze dozen...

Zakelijk

GENDT - Sinds 1962 is Leemreise een vertrouwd gezicht aan de Dorpstraat in Gendt. Nu zijn we geen dorpswinkel meer, maar hebben we een regionale functie in de schoenmode en orthopedische schoentechniek.

Verhuizen naar Elst per 1 januari

Daarom verhuizen wij samen met ons personeel richting Elst. Elst heeft een bruisend centrum en voorzieningen zoals een station en ziekenhuis, die voor omliggende dorpen ook steeds belangrijker worden. Dat biedt voor ons nieuwe kansen. U zult ons vinden in het huidige pand van de Rabobank (Dorpsstraat 85). Daar zijn wij beter bereikbaar voor klanten, hebben wij meer ruimte om onze schoenen te verkopen en ontwikkelen. Ook kunt u daar terecht voor fysiotherapie, elastische kousen, podotherapie en toekomstig meer disciplines. Wij geloven namelijk dat samenwerking de zorg verbetert.

Dit betekent dat onze schoenenwinkel in Gendt zal verdwijnen per 1 januari. Wij zullen in Gendt niet helemaal verdwijnen. Onze spreekuren blijven vanuit Gendt (Dorpstraat 38) beschikbaar. Daar kunt u ook terecht voor elastische kousen, pedicure en podotherapie.

Onze huidige locatie in Elst (Van Oldebarneveldstraat 4a) zal ook sluiten per 1 januari. Voor al onze andere aanmeetlocaties (Nijmegen, Zutphen, verpleeghuizen en Radboud UMC) verandert er niets.

Onze toekomst

Wij streven ernaar voor iedereen passend schoeisel te vinden, waardoor iedereen op zijn manier weer vrij is om te bewegen. Wij geloven in ons persoonlijk en deskundig advies en dat blijven wij bieden. Dit doen we voor de klant, maar ook samen met de klant, omdat elke stap telt.

Uitgelicht

Digitale krant