Heerlijke verrassing voor KBO-leden Huissen
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kerststol 2020. (foto: KBO Huissen)</p>

Kerststol 2020. (foto: KBO Huissen)

(Foto: KBO Huissen)

Heerlijke verrassing voor KBO-leden Huissen

HUISSEN - Er stond dit jaar een groot feest op de agenda van KBO Huissen. Vijftig jaar geleden werd de afdeling Huissen opgericht.

In die tijd floreerde tal van verenigingen op het gebied van ouderen en zieken activiteiten. KBO Huissen heeft telkens leuke en interessante activiteiten voor ouderen georganiseerd zoals de Lenteshow, de fietstochten, het kaarten de bingo en het koersbal. Ook de koffieochtenden en het riefkoek eten in Mea Vota zijn toppers. Door de jaren heen is er een samenwerking ontstaan met de SWOH, die ook voor de Huissense ouderen actief is.

Helaas heeft de corona ook bij KBO Huissen roet in het eten gegooid en moesten de activiteiten, voor de veiligheid van de leden en de vrijwilligers, voorlopig stopgezet worden. Het bestuur houdt zich aan de regels die de overheid vaststelt, hoe moeilijk dat voor menig oudere ook zal zijn.

Om toch wat feeststemming, ook in verband met het jubileum, bij over te brengen, zijn er op 19 december heerlijke kerststollen bij de ruim zevenhonderd leden de KBO Huissen bezorgd. "Hiervoor dank aan Bakkerij Engelen, leden van de scouting Dannenburcht uit Huissen en vele vrijwilligers. Wij hopen dat het u mag smaken en het bijdraagt aan toch heel gezellige kerstdagen. Uiteraard houden wij u via de website, facebook, Hét Gemeente Nieuws en de email op de hoogte van de ontwikkelingen aangaande de activiteiten", zo meldt het bestuur KBO Huissen.

Meer berichten