Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Niet groot, maar met meerdere vissen wist Leon deze wedstrijd te winnen. (foto: Jeugdcommissie Sint-Petrus.)</p>

Niet groot, maar met meerdere vissen wist Leon deze wedstrijd te winnen. (foto: Jeugdcommissie Sint-Petrus.)

(Foto: Jeugdcommissie St. Petrus. )

Uitslag viswedstrijd voor de jeugd bij Sint-Petrus Huissen

HUISSEN - Dinsdag 8 juni hield de jeugdcommissie van hengelsportvereniging Sint-Petrus uit Huissen de eerste jeugd viswedstrijd.

Na een jaar afwezigheid kwamen er weer een hoop bekenden maar ook een aantal nieuwe jeugdleden richting de waterkant. Het was warm... de vis werd door iedereen gespot aan de oppervlakte, ongestoord en bijna roerloos lagen ze in grote getallen over de vijver verspreid.

Vol goede moed ging iedereen van start, wie zou er aan het einde van de avond de meeste vis weten te vangen? Veel werd er helaas niet gevangen; wel wist meer dan de helft van de kinderen een of meerdere vissen te vangen. Het waren vooral de grondels en een aantal voorntjes die de binnenkant van de leefnetten voor korte tijd deden bezoeken.

De eerste wedstrijd is gewonnen door Leon, met 38 centimeter. Tweede werd Naïma met 29 centimeter en op plek drie was het nieuwkomer, Daan met 24 centimeter! De grootste vis van de avond werd gevangen door Bram, een mooie voorn van 21 centimeter. De kleinste vis was voor Elise met 11 centimeter.

Dinsdag 15 Juni wordt de volgende wedstrijd gevist, opnieuw op De Zilverkamp. Uit betrouwbare bronnen is er vernomen, dat er dan weer een smakelijke verrassing klaar staat...

Meer berichten