Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kinderen staan in de startblokken voor het fietscrossen.</p>

Kinderen staan in de startblokken voor het fietscrossen.

(Foto: Sjaak Kregting )

Walburgen beweegt… óók in januari!

GENDT - Sporten op Sportpark Walburgen tijdens de lock-down? Dat kan! Op Walburgen worden aankomende tijd weer leuke bewegingsactiviteiten aangeboden voor kinderen. De gemeente heeft gelukkig weer akkoord gegeven voor een beweegprogramma.

Na een succesvolle uitvoering vorig jaar is het fietscrossen ook dit jaar weer terug op woensdag 19 januari vanaf 15:00 tot 16:30 uur. Er is weer een aantrekkelijk parcours dat afgelegd kan gaan worden, dus mis dit niet. Het is wel belangrijk kleren aan te trekken die vies mogen worden én een fiets mee te nemen.

Later die week is er op zondag 23 januari van 10:00 tot 12:00 uur sporten voor ouders en kinderen. Ook hiervoor is een parcours bedacht en het is de bedoeling dat ouder en kind zo veel mogelijk rondjes lopen en/of fietsen. Welk duo kan samen een mooi aantal rondjes verzamelen? Er is sprake van vrije inloop tussen 10.00 en 12.00 uur.
Om de maand januari helemaal sportief af te sluiten kan er op woensdag 26 januari van 15:00 tot 16:30 uur weer bewogen worden met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen van het Transferpunt Sport.

Kinderen kunnen afgezet worden bij de poort van Walburgen waar zij ontvangen worden. Naam en telefoonnummer worden genoteerd. Het meegeven van een briefje met naam en nummer is handig. Ophalen is steeds rond 16.30 uur dit is ook afhankelijk van het weer.

Meer berichten