Con Amore en Brasserie de Altena presenteren een muzikaal wijnconcert

Algemeen

OOSTERHOUT - “Houdt u van culinair en gezelligheid? Of liever een avond vol muziek? Het kan alledrie!  Waar de klanken van Con Amore normaal gesproken te horen zijn langs de Waal, gaan ze nu een stap verder en wordt u meegenomen op een culinaire muzikale reis.”

Op zaterdagavond 17 december geeft muziekvereniging Con Amore een muzikaal wijnconcert. Dit concert is een waar feestje, waar u wordt meegenomen op een culinaire muzikale reis door vier landen en daarbij de bijpassende muziek, wijn en amuses geserveerd krijgt.  

“Komt u liever overdag? Dat kan ook! Op zondag 18 december is er namelijk een matinee concert! De reis voert u allereerst mee van Oosterhout naar tangoland Argentinië. Daarna reizen we verder naar het zonnige ‘La douce France’. We reizen dan naar het land van de onbegrensde mogelijkheden; Amerika om vervolgens af te zakken naar ons buurland Duitsland en dan eindigen we weer in Oosterhout.  

Deze reis staat onder muzikale leiding van dirigent Jesse van Lankveld en het culinaire gedeelte zal sommelier Evelien Scholten van Brasserie De Altena voor haar rekening nemen. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom om dit culinaire muzikale feestje mee te komen vieren.  

De concerten vinden plaats op twee dagen. Zaterdag 17 december aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Het matinee-concert is op zondag 18 december aanvang 13.00 uur, zaal open vanaf 12.30 uur. Beide concerten vinden plaats in Dorpshuis De Schakel, De Honsvoet 2 te Oosterhout. 

Kaartjes voor deze culinaire muzikale reis kosten 20 euro per persoon. Hiervoor krijgt u dan een welkomstdrankje bij binnenkomst en in elk land dat we tijdens deze muzikale reis aandoen een glas wijn met bijpassende amuses. “Houdt u niet van wijn? Dan krijgt u wat anders aangeboden.
Kaartjes zijn online verkrijgbaar via onze website www.conamore-oosterhout.nl. Ook kunt u kaarten bestellen bij de leden of bij Accountantskantoor Janssen CS.”

Meer informatie staat op de website en de sociale mediakanalen. 

“Bent u voetbalfan en wilt u op 18 december de WK finalewedstrijd niet missen? Ook hier is aan gedacht! Na afloop van het concert zal deze wedstrijd namelijk op een groot scherm te zien zijn. Drankjes zijn dan voor eigen rekening. Om het stadiongevoel een beetje te evenaren, zullen voorafgaand aan de wedstrijd de volksliederen van de finalelanden live gespeeld worden.”

Uitgelicht

Digitale krant