Logo gemeentenieuwsonline.nl
Winnaars zesde ronde. (foto: A. Ariens-Bruil)
Winnaars zesde ronde. (foto: A. Ariens-Bruil) (Foto: A. Ariens-Bruil)

Bridgeclub Doublet Bemmel

BEMMEL - Het bridgeseizoen zit er wat de competities betreft weer op. Het seizoen werd op 28 mei afgesloten met een gezellige einddrive, waaraan ook cursisten die net klaar zijn met een bridgecursus deelnamen. Zij gaan komend jaar bij Doublet spelen om de sfeer te proeven en zich verder te bekwamen.

Voor de liefhebbers kan er in de komende maanden nog zeker gebridged worden. De diverse clubs in de omgeving organiseren bij toerbeurt bridgeavonden. Ook thuisbridgers kunnen hieraan ook deelnemen. Meer informatie hierover op de website en in de plaatselijke kranten.

En dan nu de uitslagen van de laatste ronde. In de A-lijn scoorden Paul en Wim het hoogste percentage van 59,35%. Zij ontvingen dan ook uit handen van voorzitter Henny de Verfhandel en Woonwinkel Mattijssen trofee met bijbehorende cadeaubonnen. Tweede werden Erik en Jaap met 58,92%.

Erik en Jaap werden over het afgelopen seizoen clubkampioen met de hoge gemiddelde score van 56,18%. Derde werden Hans en Hans met 58,68%.

In de B-lijn ging de eerste plaats naar Gerrit en Con met 55,46%, gevolgd door Doortje en Ben met 55,21% en derde Steef en Herman met 55,12%.

In de C-lijn ging de winst naar Jolande en Gonny met 56,74%, tweede Felice en Elly met 54,53% en derde Riet en Ine met 54,43%.

Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.

Meer berichten