Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eric Pricken in actie. (foto: Henk Janssen)
Eric Pricken in actie. (foto: Henk Janssen) (Foto: Henk Janssen)

Hel van Honderdmorgenwielertijdrit in Doornenburg

DOORNENBURG - Op 21 juni wordt de eerste Hel van Honderdmorgen georganiseerd door sportdorp Doornenburg in samenwerking met De Lingetrappers uit Gendt.

Dit is een tijdrit van 15 km over de dijken en uiterwaarden in en om Doornenburg. Deze tijdrit is een ideale manier om de laatste puntjes op de i te zetten voor de Gendtse Triathlon of om je zelf eens te testen op een laagdrempelige manier. Start van de eerste renners is vanaf 19.00 uur aan de Kerkstraat (ter hoogte van het Kasteel) i en finish eerste renner rond 19.20 uur bij sportpark De Vijzel aan de Vijzelstraat in Doornenburg. Deelname staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder. Helm en veilige fiets zijn verplicht. Kosten zijn 6,00 euro, inclusief een consumptie na afloop.

Na afloop is er live muziek van Misty Giants op het terras van de startlocatie op sportpark De Vijzel in Doornenburg voor de afsluiting van dit evenement. Uiteraard is de bar ook geopend. Tijdens de tijdrit zullen enkele wegen in en om Doornenburg afgesloten zijn voor het verkeer. Meer info en inschrijfpagina staan op www.sportdorpdoornenburg.nl onder Hel van Honderdmorgen. Of telefonisch verkrijgbaar bij Theo Ebben 06 40411491.

Meer berichten