Logo gemeentenieuwsonline.nl

Workshops in het Creatief Café Participatiepunt Huissen

HUISSEN - Het seizoen is begonnen. Het Creatief Café is weer geopend en de creatieve ideeën zijn volop aanwezig. Tijd voor een leuke herfstworkshop.

Op 15 en 22 oktober geeft Anne-Mieke Philip een workshop 'herfstbloemstukken maken'. "We maken dan een bloemstuk in prachtige herfsttinten op een stuk boomschors. Alle materialen worden aangeleverd. Maar heb je zelf leuke spulletjes die je wilt verwerken dan mag dat natuurlijk ook. Wel graag meebrengen (kleine) snoeischaar, scherp mesje en een kniptangetje."

De workshop wordt gegeven op dinsdag 15 en 22 oktober van 9:30-12:00 uur. Voor de workshops graag aanmelden, want de maximale groepsgrootte is tien personen. Voor de workshop van 22 oktober zijn nog plaatsen beschikbaar. Kosten voor de workshop zijn 8,00 euro (inclusief koffie/thee). Locatie: Lange Kerkstraat 15 (achter de oude raadzaal). Meer informatie en opgeven: amw.philip@gmail.com; 06 22429359.

"Eens in de veertien dagen is het reguliere Creatief Café waar u aan mee kunt doen. In het Creatief Café is het gezellig en ontmoet u andere mensen. Onder het genot van een kopje koffie of thee werkt iedereen in eigen tempo aan iets creatiefs. Kortom het Creatief Café is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek."

Creatief Café, dinsdag (even weken) van 10.00-12.00 uur in de Lange Kerkstraat 15, Huissen. Kosten: 0,50 euro (koffie/thee).

Meer berichten